Metsästys

Huuhtajakoski Adventures järjestää laadukkaita metsästyspalveluita ryhmille. Käytettävissämme meillä on oma kosteikko kodalla (sorsa,kyyhky,teeri,jänis), erillinen riistapelto (kyyhky). sekä omaa majoitustilaa mm. 600m² kalaisan Niiniveden rannalla, tunnin ajomatkan päästä Kuopiosta. Metsästys ja kalastus mahdollisuudet pystytään toteuttamaan kätevästi myös täältä operoiden.

Kosteikko sopii hyvin 9-13 henkilön ryhmille mutta palvelemme mielellämme myös pienempiäkin ryhmiä. Kosteikolta löytyy uusi kota, jossa järjestämme tulet ja esimerkiksi keittolounaan asiakkaillemme, sekä tarpeen vaatiessa uusi ja siisti puu-cee.

Kosteikko sijaitsee aivan vesilintujen muuttoreitin varrella. Se tarjoaa hyvin monipuolliset mahdollisuudet erilaiseen metsästykseen mutta parhaiten kosteikolta tavoitat metsästysaikaan heinäsorsia, taveja ja kyyhkyjä. Muista lajeista kosteikolla vierailee teeri, metsäjänis ja rusakko. Kosteikolla on jatkuva ruokinta, joka mahdollistaa saalisvarmat metsästysretket.

Mikä olisi eksoottisempaa esimerkiksi, kuin jäniksen kyttäys kuutamoa vasten hiljaisuuden vallitessa passipaikalla, tai samalla metsästää kyyhkyjä pitkin päivää, kun sorsat tulevat iltalennolle? Kosteikolle laskeutuu hyvin usein myös teeriä, jotka antavat mahdollisuuden myös sorsanmetsästyksen ohessa monipuolisempaan jahtiin.

Kyyhkynmetsästykseen kosteikko sopii myös erinomaisesti viereisten peltojen ansiosta, riistapellon lisäksi!

Muuttolintuja laskeutuu kosteikolle jopa hyvin myöhään syksyllä, joka mahdollistaa pienryhmille laadukkaan jahtitapahtuman, kun muualla alkaa olla hiljaisempaa. Tämä on hyvin eksklusiivinen tuote, joka on aloituksen jälkeen saatavissa pitkin syksyä!

Myös Fasaaniin metsästys onnistuu kauttamme!