skip to Main Content

Metsästys

Huuhtajakoski Adventures järjestää laadukkaita metsästyspalveluita ryhmille. Käytettävissämme meillä on omat kosteikot (2 kpl) kodalla (sorsa,kyyhky,teeri,jänis), erillinen riistapelto (kyyhky).

 

Kosteikot

Kosteikkomme sopivat hyvin 9-13 henkilön ryhmille mutta palvelemme mielellämme myös pienempiäkin ryhmiä. Kosteikolta löytyy uusi kota, jossa järjestämme tulet ja esimerkiksi keittolounaan asiakkaillemme, sekä tarpeen vaatiessa uusi ja siisti puu-cee.

Kosteikkomme sijaitsevat aivan vesilintujen muuttoreitin varrella. Ne tarjoavat hyvin monipuoliset mahdollisuudet erilaiseen metsästykseen, mutta parhaiten kosteikoilta tavoitat metsästysaikaan heinäsorsia, taveja ja kyyhkyjä. Muista lajeista kosteikolla vierailee teeri, metsäjänis ja rusakko. Kosteikoilla on jatkuva ruokinta, joka mahdollistaa saalisvarmat metsästysretket.

 

Mikä olisi eksoottisempaa esimerkiksi, kuin jäniksen kyttäys kuutamoa vasten hiljaisuuden vallitessa passipaikalla, tai samalla metsästää kyyhkyjä pitkin päivää, kun sorsat tulevat iltalennolle? Kosteikolle laskeutuu hyvin usein myös teeriä, jotka antavat mahdollisuuden myös sorsanmetsästyksen ohessa monipuolisempaan jahtiin.

Kyyhkynmetsästykseen kosteikko sopii myös erinomaisesti viereisten peltojen ansiosta, riistapellon lisäksi!

Muuttolintuja laskeutuu kosteikolle jopa hyvin myöhään syksyllä, joka mahdollistaa pienryhmille laadukkaan jahtitapahtuman, kun muualla alkaa olla hiljaisempaa. Tämä on hyvin eksklusiivinen tuote, joka on aloituksen jälkeen saatavissa pitkin syksyä!

Myös Fasaaniin metsästys onnistuu kauttamme!

Back To Top